Meespelen

We hebben weer plaats voor violisten!

Kom een paar keer meespelen met ons orkest om te ervaren hoe leuk dat is. We repeteren op woensdagavond in de Martin Luther Kingschool in Haarlem. Makkelijk met openbaar vervoer en auto te bereiken (ook vanuit Amsterdam) en gratis parkeren voor de deur.

Dus wil je meespelen in een goed presterend amateurorkest? Met tweemaal twee concerten in april en november? Onder leiding van dirigent Nicholas Devons? Jaarlijks de Mattheus Passion begeleiden? Soms nog een bijzonder project, zoals een musical of een grote productie met een koor? En dat allemaal voor een echt lage contributie? Meld je dan aan bij onze orkestbeheerder Bastiaan Regoort: bastiaanregoort@hotmail.com of bij het bestuur (zie Contact).

Contributie

€225,- (2023)

Daarvoor krijg je:

  • Meer dan 40 repetities per jaar o.l.v. onze super dirigent, groepsrepetities geleid door professionele musici, ’tutti’-dagen en/of een studieweekend en eens in de paar jaar een concertreis naar het buitenland (de concertreis valt buiten de contributie).
  • Een jaarlijkse Kamermuziekavond van en voor leden van ons orkest.
  • Onze reguliere concerten zijn in april en november. Elk concert wordt in principe tweemaal gespeeld.
  • We streven er naar om eenmaal per jaar in de Philharmonie in Haarlem te spelen: de meest prestigieuze muziektempel van de stad.
  • Jaarlijks begeleiden we de Mattheus Passion met een grote orkestbezetting en een koor van meer dan 400 zangers.
  • Soms nog een ander project, dat op ons pad komt.
  • En ieder jaar een gezellige kerst-en zomerborrel.

Het Symfonieorkest Haerlem is bovenal een heerlijk en muzikaal hardwerkend orkest met amateurs van een goed niveau, waar het ook nog eens bijzonder gezellig is!