Tripelconcert en trombone-explosie

Phil, 05/11/2023

Praktische informatie >>

lees meer >>
Kaartverkoop >>

Berlioz
Le carnaval romain

Beethoven
Tripelconcert

solisten: Trio d’Encore
Caspar Vos (piano), Koen Stapert (viool) en Marcus van den Munckhof (cello)

Brahms
symfonie nr. 2

Betreed in Berlioz’ le carnaval Romain een levendige wereld vol ritme en melodieën, waar elk instrument straalt in een kleurrijk muzikaal spektakel.

Laat je meeslepen door de betovering van Trio d’Encore, terwijl piano, viool en cello harmonieus samensmelten, en passie de noten vult.

Brahms neemt je mee op een emotionele reis, met weelderige melodieën en diepgaande harmonieën die je ziel beroeren.

Toegangsprijs € 21,50 (CJP € 18,00 en kinderen t/m 14 jaar € 13,00) / inclusief drankje en garderobe

Maak je klaar voor een meeslepende reis door het rijk van muzikale pracht, gepresenteerd door Symfonieorkest Haerlem! Een concert dat niet alleen je hart zal beroeren, maar ook je ziel zal raken.

Stap binnen in de levendige en feestelijke wereld van Berlioz’ le carnaval romain! Laat je meevoeren door de opzwepende ritmes en schitterende melodieën, terwijl elk instrument zijn unieke rol speelt in dit kleurrijke muzikale palet. Bereid je voor op opwinding en vreugde die de zaal zullen vervullen.

Bereid je voor op een betoverende ervaring met Trio d’Encore! Deze uitzonderlijke solisten zullen Beethoven’s Triple Concerto tot leven wekken, waarbij piano, viool en cello met elkaar in dialoog treden en een harmonieus samenspel creëren dat je diep zal ontroeren. Laat je raken door de passie en gevoelens die uit hun spel stromen.

De hoogtepunt van de avond is Brahms’ Tweede Symfonie, een meesterwerk dat een scala aan emoties oproept. Luister naar de weelderige melodieën en krachtige harmonieën die de verschillende instrumenten tot uiting brengen, en laat je meeslepen door de diepgaande melancholie, vreugde en sereniteit die in elke noot besloten liggen.

Dompel jezelf onder in deze onvergetelijke muzikale belevenis, waar Symfonieorkest Haerlem en onze getalenteerde solisten de muziek tot leven brengen en een diepe verbinding creëren tussen de luisteraars en de instrumenten.

Mis dit unieke concert niet, waarin Berlioz je opwindt, Beethoven je betovert en Brahms je raakt tot in het diepst van je ziel. Reserveer nu je plaatsen en laat je meevoeren door de magie van de muziek!